sos

Мені за тебе соромно,свята моя земля
Зате ,що пухне з голоду ,сьогодні дітвора
Забула віру пращурів,в руінах і в пітьмі
Блукаєш лабіринтами обману та брехні
Обвита чорним мороком,хорониш свій народ
Сльозами,кров'ю скроплена-бредеш на ешафот
Народ неначе в мареві,сам -вибрав короля
Та виникла пробоіна,в обшивці корабля


Рецензии
"Народ неначе в мареві,сам -вибрав короля"
Очень точное замечание,
правильно написано, понравилось...
С уважением ЛЮГ

Юрий Лазовский   04.03.2015 13:43     Заявить о нарушении