А ты памёр...

А ты памёр, а ты даўно сканаў
Калі наогул аб жыцці забыўся.
Калі на слезы на мае рукой махаў
І піў віно, што лесць не ўтапіўся!

Я заўдавела і адчай журбой
Холоднай маю душу абгарнуў.
Вось людзі кажуть:-Ён заўжды с табой.
А ты на самой справе падмануў

Мяне ў маёй надзеі аб жыцці.
Я ж зорак з неба не прашу, не раю
Чамусь адной прыпало мне ісці
Ты побач, але я не адчуваю!


Рецензии