Ридна Украина

"Обнiщала" рiдна Україна
Хлiбом-сiллю, грiшною душою...
I не тільки вся земля в руїнах
То в серцях, в думках схвильованих до болю
Чомусь ненависті присяглися,
А "любов'ю" мажуть кров по стінам...
За війну не за добро взялися,
Розривають неньку Україну.
Брати й сестри стали ворогами,
Очі вуха душі закривають...
Не дай Боже! ..плачуть діти й мами
І ті сльози серце розривають...

20.08.2014


Рецензии