Аз защиты просил

Аз защиты просил, аз защиты просил,
Всем врагам на противостояние.
Даждь ми Господи свет, Даждь Владыка мой сил,
Даждь Святый ми конца покаяние.

Святый Ангеле мой, ты прибуде во мне,
Мой заступник во все времена,
Даждь ми совести свет, Даждь ми зрети во тьме,
Даждь испить мою чашу до дна.

Вси святии за мя умолите Христа
Ото зла сохранить под покровом,
Чтобы грех не сломил, чтобы час не настал,
Мне уйти в мир иной неготовым.
 
Богородице дево, что творится окрест,
Враг коварный опять на ловитве.
Даждь смирения щит, Даждь ми кротости крест,
Даждь ми слезы любви на молитве.


Рецензии