дякую за увагу
в мене гастрит та арітмія,
нереалізоване бажання звідси поїхати,
та шалені приступи нервової анорексії.
в мене люди, які обіцяли назавжди
та пішли швидко і стрімко, без зайвих слів.
в мене жорстка недостача правди,
в мене замало справді міцних вузлів
що намуляли б руки до крови,
та щоб кохання перемогло біль.
й жодна величезна паща китова
не змогла ту велику любов у собі вмістить.
мені б більше людей, які також за мною сумують.
я ж і хвилини не стерплю пекельної самоти.
ось.. дякую, що спитав. зачекай,
ти взагалі мене чуєш?
-що ти сказала?
ні, ні. нічого. тобто..
а як там ти?
Свидетельство о публикации №115022611265