Освiдчення
глянув, ніби з іншої орбіти,
щось побачив серцем пломенисте –
став душею наче молодіти.
Величаво дивляться у небо
святодзвонні сивочолі храми
і мене притягують до себе,
мов напутній хрест моєї мами.
Так люблю оселі ці Христові,
а за ними – тихоплинну річку.
На ознаку вищої любові
в храм піду й поставлю місту свічку.
Свидетельство о публикации №115022509381
Юрий Ош 27.03.2015 15:17 Заявить о нарушении