Вчера я не слышал

Ни й воний мышов.
А сёни чё раптам фш?
Да вот, выше крыши увсяких гамнов
Павыбрасив и назакапФав.

Атку2 ш фавроньи
АткушШали чо?
Ведь всё в Мняв увЗважВана.
Да, го! Да ты гондэ ужо й разБийРош.
2вай падметфай, вай.

И чё? Ничяво. Не й слыхати ни в хать.
А ни ву прихожяй дыйряйвай зь.
Ани жэ улад захаВали фсю вапн.
Эт ты но фсё ванька.

И сноВа мы топим
Фсе грубКИ СЬ падрад.
Е й сила й драва в Вась.
А ноччу ва снох шо ты вслышыш ф шышов?
А! Шоб на вас траСця вш!

Но мы не а том тут вели ракЗгавВор.
Кто гавкает надта,
Що ты малокровный,
Що ты шэ й шызок?
Бо ш васьПриятьтя аднакавы ш.
Ноччу ий днём.
Ек Ёг ты ий ноль щ.
Значыцца над уТаньШатЦа, Р?
Рыцари Е. ПитРовн!

Ну, каво жэ щ. Блаватскай.

...а мы вот едзим з Дэвид салка!
Ий чай пЕм з гарбатай.
Чё нам ты? Кабзар, шо ль?
ВКанТахт нам шэ ж рана?


Рецензии