на украинском

 Мені здаеться,що мені здаеться
Чи мариться,чи дивиться навкруг.
І лиш теплішає коли не йметься,
Коли зі мною поряд друг.
З ним весело, затишно,ніжно,
Спокійно,тепло і завжди.
Нехай то іноді поспішно,
Але частіше добре,ніж коли...
Мені здається, що чьогось не йметься
І хочеться сказати,як колись:
"Ти обійми и поряд залишися,
А як не хочешь- розченись".
Я не заплачу і не кинусь  в вирій,
Не в правдішній, не почуттів,
Лишь тільки залишу тебе у мрії
У пам'яті своїй лиш залишив...
А як зостаеешся зі мною,
На віки щасливіше не знайдеш
Я хочу бути лишь с тобою
І хочу відчувати ,як поряд завжди ти ідеш...


Рецензии