ти перший

Тривалий час тебе поруч немає,
А я сумую, я так кохаю…
І що тепер мені без тебе робити
Не знаю, не знаю.
На Новий рік загадала бажання,
Щоб ти прийшов і приніс зізнання
Свого кохання і жовті квіти…
Я так на тебе чекаю.

Приспів:
Ти перший мій і ти мій останній.
Яке солодке твоє кохання…
Жаданий, ніжний, хороший, любий –
Як скажеш, хай воно так і буде!

У мрії моєї заплакані очі…
Без поцілунків твоїх мої ночі
Такі сумні і холодні, мов крига.
Серце без тебе стигле.
Я не літаю, уже не літаю,
Бо сльози розлука крилами збирає.
Яке шалене моє кохання…
Вибач за це зізнання.

Приспів:
Ти перший мій і ти мій останній
Сором’язлива осінь зітхає:
Любий, милий, жаданий, хороший…
Не можу без тебе, не можу!

Ти перший мій і ти мій останній,
Яке солодке твоє кохання.
Жаданий, милий, хороший, любий,
Як скажеш, хай воно так і буде.
18.01.15


Рецензии
красивая песня...

Ксана Поликарпова   24.02.2015 22:20     Заявить о нарушении