Весна

За вікном вже весна прийшла
І теплом все живе зчарувала.
Як чудово що ти не одна
І кохання твоє все до рання.
Як ніколи прокинулось все
І в любові все знову порине,
А обійми ніжні твої
Серце палять як кращі мрії.
Так чому ця краса поночі
Чарує закоханих долю
І очі твої лиш дівочі
Шукають милого знову?

Та коли ви в обіймах разом
І рослинки з'єднались в одну -
То є для вас все це знаком
Не знайти, що любов десь таку.
Співчуваю тим хто ніколи
Почуттня на собі не відчув,
Хто не грів свою душу коханням,
Коли бачив частинку свою.


Рецензии