Укра но!

Україно! Моя люба,
Що з тобою стало?
Москалі тебе єдину
На шматки порвали!
Де твої лани квітучі?
Де твоя земля?
Де тепер твоя частина?
Сердце завмира………
Не здавайся моя мила!
Підіймись з колін!
Нездоланна і Єдина ти передусім !


Рецензии