оч

Коли бачиш ти її очі,
Коли руку тримаєш ніжну,
Ти неначе весь у вогні,
Так кохаєш ти цю людину,

Її очі то бездна твоя,
Ти би там так і лишився,
Яка чиста її душа,
Зустрів її й наче знов народився.


Рецензии