Свято Войинства

Сьогодні разОм відзначаєм
Ми Воїнства свято одвічне.
В серцях наших пам’ять палає
Всіх подвигів й справ Чоловічих.

Віками боролись за Волю,
Тіла гартували і дух.
Жінок захищали собою,
Щоб рід наш людський не ущух.

Як лезо наточені шаблі,
Був гострим і погляд, і меч.
В боях були вої відважні –
Здолали роки ворожнеч.

Єднали і Слово і Діло,
Плекали основи буття.
Міста будували уміло
І пестили ніжно дитя.

Сьогодні сміливі і мужні
Збирають всю силу і міць,
Щоб наша Країна потужно
Зростала, і неба блакить

Розквітла на нашій планеті,
На нашій домівці-Землі,
Щоб люди, щасливі й відверті,
ВСІМ  МИРОМ  ТВОРИТИ  могли!



23.02.2015


Рецензии