Це покаже час

Ловлю твій погляд - серце завмирає.
Твій дотик піднімає в небеса.
Твої вуста - запрошення до раю.
Любов? Пригода? Щастя воскреса?

В твоїх обіймах я неначе млію.
Солодка пристрасть знов полонить нас...
Моя реальність і моя ти мрія.
Любов? Пригода? Це покаже час...


Рецензии