Весна это ты

Чому ти настільки красива,
чому в тобі стільки весни,
весною всі квіти красиві,
ти ж гарна буваешь завжди.

Дивитися можу я довго
і очі не відвести,
як ти підмітаєш підлогу,
як просто сидишь у вікні.

Хворію тобой я довго,
хворію я вже давно,
здорового глузду немаю,
живу я як уві сні.

Ти душу мою полонила,
в кайданах вона ще с весни,
коли розцвітають тюльпани,
коли навкруги все як ти.


Рецензии
В'ячеслав,дуже гарно,сподобалось!З повагою,

Лидия Елена   22.02.2015 20:24     Заявить о нарушении
Дякую вам великодушно, дуже радий що вам сподобалось. С повагою Вячеслав))

Кучма Вячеслав   23.02.2015 10:50   Заявить о нарушении