у Мар
палять шкіру очищують душу
після першого дотику - зникають сумніви
після останнього - розплющить повіки
у Марії - світ на кінчику пальця
він ховається дражнить глумиться
у реальності в кольорі фальші
реанімує душевність гумору
у Марії - теплиться в скронях
серце біситься в річці спокою
іноді хочеться віддатися лісу
іноді - зруйнувать передпОкої
у Марії - власне озеро чиста вода приватні трелі
ти тікатимеш від неспокОю першим потягом у пустелю
але потім озираючись шукаючи місце у вагоні
будеш згадувати і картатися думкою про цілунки в скроні
Свидетельство о публикации №115022203662