tell me smth

Tell me something.
I'm breathelss...
Tell me somenthing.
In these rivers
All water is dark.
Dark, dark water.
All water is dark...
This deep Autumn
Transforms into dark
Balsamic blood.
Tell me something...
My silent shout
Dissolves into rivers...
These deep waters...
Dissolves into rivers.
The soul's quaters
Shine, disappear
In morning mist.
Tell me something...
My soul's twist
Shine like a rainbow
After a rain.
Tell me something...
Don't leave me in pain.


Рецензии