***

Все в житті минає, добре і зле.
Важливо як ти це переживаєш,
Не допусти печаль,вона пусте.
Коли біда постукае в двері,
Збери всі сили і не відчини!
Чекай,добро уже в дорозі.
Не проспи
Lesya Starikova 22/02/2015


Рецензии