Подобався

Подобався мені ти недарма,
Прийшов до мене ти зненацька,
Та не готова я була
З тобою бути наче цяцька.
Але ти розтопив мою крижину,
Таким ласкавим, теплим став...
Що мрія стать тобі дружиной
Підтвердження своЄ знайшла...
Кохалися ми до зорі,
Забули ми про все навколо,
На вулиці вже згасли ліхтарі -
Не вирватись з любові кола.


Рецензии