***
мої вулиці снігом знов заметеш?
скажи мені, полікуй мене
у мене синдром - алергія тебе.
і щойно ти розпускаєш цвіт
мені не милий стає увесь світ,
бо я задихаюсь в твоїх очах
мене підкосила моя печаль.
у тих очах безнадійний фільм
я плівку порвала. став чужий
не дзвони критикуй цілуй забувай
благаю, тільки не убивай
я вже забула, який то сон
в якому бігла до твоїх вікон
вони не настіж уже давно
напівкохана пью вино
воно чомусь не лікує мене
хвороба-смерть - алергія тебе.
Свидетельство о публикации №115022100041