Х ба я винна..?

Хіба я винна, що вже згас
Вогонь в очах моїх сьогодні?
Ти не прохай ще спробувати раз,
Не повернути почуттів з безодні.

Зустрінеться тобі нова,
Гарніша і миліша жінка,
Але ти пам'ятай мої слова,
Нехай лунають вони в серці дзвінко-дзвінко.

Але ти пам'ятай мої цілунки,
Вони були насправді щирі.
І не знімай, прошу, моїх малюнків,
Нехай прикрасять твої стіни сірі.

Ще не забудь, як ми колись
Дивилися на море, потім в очі...
І мріяли про речі, що так і не збулись,
А залишились під міцним покровом ночі.

Тобі зустрінеться нова,
Гарніша і миліша жінка.
А я продовжуватиму жити, я жива!
І хай життя поставить нам оцінку.


Рецензии
нема слів.... як це близько..

Дарина Самсонникова   24.02.2015 22:37     Заявить о нарушении
Розумію...

Катя Сивкова   24.02.2015 23:53   Заявить о нарушении