Откровення нечестивця

Чи потрібно працювати?
Якщо можна грабувати,
Чи довірливих дурити,
Щоби добре в світі жити.

Та пролізти десь до влади,
Щоб грошима керувати
І триматися посади,
Щоб кишені набивати.

Революція до спИни,
Нас багато дуже всюди,
Вигнати  найдуть причини,
Знайти чесних важко буде.

Щось украсти це вже в генах,
Це потреба виживання,
Кров така тече у венах
Й всі даремні намагання.
20.02.15.


Рецензии