Дотик

Торкнися мого серця,
Торкнися моєї душі.
Залиш по собі спогад,
І сонячні вітражі.

Торкнися моїх вуст,
Торкнися моїх очей.
І навіть якщо втратиш глузд -
Торкнися моїх плечей.

Торкнися моїх снів,
Торкнися моїх думок.
І навіть якщо сумні,
То не полишай спроб.

Торкнися моїх мрій,
Торкнися моїх бажань.
Торкайся мене до болю,
І не задавай питань.


Рецензии