Не знаю чому

Не знаю чому,
Хіба справедливо?
Можливо хіба що тому,
Мрії тікають зрадливо.

Не знаю чому,
Хіба заслужив?
Можливо хіба що тому,
Сам так зробив.

Не знаю чому,
Навіщо любов,
Можливо хіба що тому,
Кипить моя кров.


Рецензии