Так хочеться почути голос тв й
Побачити і доторкнутись знову,
Так довго мріяв і чекав тебе,
А зараз просто відібрало мову,
До щастя лише залишається крок,
І навіть вже відчуваю твій подих,
Наважуюсь вперше та цілую тебе,
Та сон обірвався на цьому усе...
Свидетельство о публикации №115021911626