***

Розбуди мене ніжним цілунком,
І скажи, що я зранку прекрасна,
Хай й скуйовдженим буде волосся…
(Ти з*явився в житті саме вчасно.)
Підійди, обійми мене міцно –
Я на кухні готую сніданок.
Після кожної ночі кохання,
Зустрічатимем разом світанок.
Пригорнешся і, взявши на руки,
Ти цілунками вкриєш все тіло.
- Де раніше була, - скажеш, - люба?
- Я з тобой неймовірно щаслива…


Рецензии