Кахаю я сваю краiну
Кахаю сэрцам і душой.
Куды б ні завяла сцяжына,
Заўсёды буду я з табой.
Гляджу ад края і да края,
Паўсюль дзівосная краса,
І сэрца быццам замірае
Ад гэтай чуласці,цяпла.
Як не кахаць цябе,краіна,
Святая, родная Зямля!
Заставайся ты лагоднай,
Матуля шчырая мая!
Свидетельство о публикации №115021910595