Пункт призначення

Я не стану твоїм пунктом призначення
ми з тобою немов покинуті діти.
Ти скажи мені "До побачення"
дай злетіти, як дикий вітер.

Ти єдиною для мене не станеш
не буду звати  тебе "милою".
Напевно в найближчий час загинеш
нажаль, тебе вже не сховаю під крилами.

Вигадай нам минуле й майбутне
та мені це не цікаво, напевно.
Подаруй мені ще , хоч один поцілунок
та зрозумій , все це було даремно.

Тож давай, тікай до себе у море,
хтось інший відчує його присмак у твоїх долонях.
Я дуже поганий для тебє
Так треба, вибач, що не став твоїм минилим кретином.

Квитки куплені, приїде потяг
і не треба твого мені пробачення.
Всім друзям кажи, що сама мене кинула,
бо не хочу бути - твоїм пунктом призначення.


Рецензии