На кордонi трьох стихiй
Вода перепліскує через тебе, вирує, відступаючи, а тобі – довгий, довгий вдих, до наступної хвилі, яка перемішує тебе разом з камінчиками в піщаній каші…
І ти все більше і більше занурюєшся в тіло неньки своєї, матінки Землі.
Свидетельство о публикации №115021800885