Все iнакше давно вже стало
Iншi сонця та iншi неба
Не кажи менi - все пропало
Адже вкрай так до тебе треба
Хай зима ця в веснi розтане
Розiллються рiкой почуття
Не кажи що вже пiзно бо рано
Ти моэ i життя й буття
Ти менi запалила душу
В жмут зiбрав всi своi сподiвання
Не кажи що сьогоднi восттаннэ
На тобi зупинитись мушу
Довго буду сидiти надвечiр
I чекати на добрi вiстi
...э на свiтi незмiннi речi
Вкрай важливi й на щастя - ВIЧНI...
Свидетельство о публикации №115021800599