Каханне песня
быццам легкi дым.
Можа хто и верыць,
что легка маладым.
Припев
Не страчывай сябе-
потым не знойдзешь,
калi у сэрдцы
каханне праронiшь.
У далонях надзея,
у кiшэнi крылы.
Па дарозе завея i
анел сумлiвы.
Крок за крокам трапляю,
у бязмерную далеч.
Можа зноу калi
мяне ты убачышь.
Припев
Свидетельство о публикации №115021802488