Скрябiну
Я не дуже полюбляв спати.
Краще я людські підіймав хвилі,
Збуджуючі їх кохати!
Я не знав де черне, а де біле,
Не хотів я жити у «лапках»,
Бо любив велику Україну,
Змушуючи її кохати!
I згорять «Старі фотографії» дотла,
Чекати вже не має сенсу.
На довгу пам'ять обійма,
Лишаю вам кохання в серці!
І не хай не всі почули мої співи,
Розуміючись словом моїм.
Але я не вірив, що стану сивим,
І тому лишився молодим!
Свидетельство о публикации №115021802419
Вадим Мастер 15.01.2016 09:30 Заявить о нарушении
"эфире".Всего доброго.
С уважением
Юрий Милашенко 15.01.2016 13:07 Заявить о нарушении