Листи в н куди

«Листи в нікуди» - наше спілкування,
Я їх пишу, вони ж не варті й копійок…
«Листи в нікуди» - то моє зізнання,
То на папері хід моїх думок.
Не відправляю, бо немає адресата,
Не прочитаєш ти ніколи цих листів,
Для тебе я не перша, й, навіть, не десята,
А та, яку ніколи не хотів…
«Листи в нікуди». Перше, друге, восьме…
А скільки буде ще, болючих цих листів?
Десяток? Тисяча? Та ні, це вже останній,
Бо ти не вартий справжніх почуттів…


 










 
 




            





 


Рецензии