Каберстан

Каберстан
(Хамза Арсланов)

Каберстан!
Жимерелмэс, таркалмас даулэт,
Мэнгелек башлана анарда.
Кешелэр, килэлэр, китмилэр,
Калалар тынлыкны тынларга,
Тормыш юлларынын
Озыны, кыскасы,
Олысы, кечкенэсе,
Данлысы, гадэтие
Барсы, барсы монда
Очраша, казыктай очлана;
Анын капкасы барлык кешегэ
Коттермичэ тигез ачыла.


Рецензии