Не говори що у Бога не в риш...
Ти ж йому молишся кожну ніч,
Не обманюй що кохати не вмієш,
Я знаю, не в цьому річ,
Ти мене всеодно не розумієш,
І проливаєш сльози кожну ніч,
Знаєш я й сам не дуже розумію,
Що відведено нам,
Й молитися теж не вмію,
Й ховаюся по кутам,
Все живу у своєму світі,
Забувши про твій,
Але вірю, розцвітемо у літі,
І твій світ стане мій.
Свидетельство о публикации №115021707530