Весна

Весною вже у лютому запахкотіло,
Немов нове рождення чекає нас,
І рветься з новой силой тіло,
У той майбутній теплий час,
І люди всі у пошуках розради вкладають сили в діло,
Й ніхто не знає що чекає нас,
Ми всі як ті мурахи на землі,
Повинні щось робити повсяк час,
І хтось хороше таке робить,
А хтось решето із нас,
Той час так нас убити норовить,
А ми ще хочемо стрічати новий час.

Весною вже починається весна...


Рецензии