В йна

Навколо стільки люті й зла,
А ти просто хочеш кохати,
Твоя душа все переборить,
І якщо треба підеш помирати,
Коли скінчиться це все то не буде ще пізно кричати,
Кричати про те що ще треба жити, ще треба кохати.
Закінчаться війни, будуть кохати солдати.


Рецензии