Так сталось...

Так сталось,
Що закохалось,
Й збереглося,
Й не помінялось,
Це почуття,
Це відчуття,
Називають коханням,
Й твоє серце,
Й твої очі,
Від все дорожчі.

Й так сталось,
Що не зігралось,
Й не втрималось,
І помінялось,
Й відійшло.


Рецензии