Так бува...
Проникає у саме серце,
Почуття яке взриває,
Яке розриває серце,
І нічого ти не вдієш,
Змінює тебе все це.
Хто знає як божеволіють люди,
Як від кохання не зрозумілі дії,
Коли кохаєш її погляд всюди,
Коли не бачиш її дні сірі.
Свидетельство о публикации №115021707269