Жост к
Постійно тобі пишу, телефоную,
Мій телефон наче джостік,
Кохаю тебе й терпіння твоє ціную,
Я як той коршун який на людей налітає,
Щось постійно хоче від тебе,
Від тебе щось вимагає,
Пробач мене такого падлюку,
Ти ще мала, а з мене вже треба змітати пилюку.
Свидетельство о публикации №115021707216