Кохання
Колись і ти поймеш,
Що я кохати тільки вмію,
І серце моє розірвеш,
Щоб не мучив тебе я коханням,
Моє життя то є тільки треш,
Ти у ньому була промінням,
Ти читай, тільки ти не кричи,
Твої обійми були мені морем,
Ти сонце що світить в ночі,
Ти знайдеш ще своє кохання,
Своє я загубив,
У мене одне прохання,
Будь сильна, щоб ніхто не згубив.
Свидетельство о публикации №115021707182