СМС
Десять днів ця страшенна журба,
Чи я зовсім здурів,
Чи зболіла моя голова,
Без неї сам світом брів,
Без неїстрашна пітьма,
Але потім її узрів,
І розвіялась моя темнота.
Десять днів без її смс,
Десять днів страшенна журба...
Свидетельство о публикации №115021707143