***

Не звертай на мене уваги,
Не люби мене, зневажай,
Всеодно я як той бродяга,
За тобою піду хоч за край.

Є тисячі різних імен,
Миле мені тільки твоє,
Коли обіймаю тебе найліпший у світі день,
І навіки моє життя - твоє.


Рецензии