Кохання- свого роду агон я

Як боляче кохання в серце б'є
Міняє імпульси в вузлах - інфаркт і все..
По судинам жагучу лаву ллє,
І опіків ту біль стрімко несе.

І шоком тіло мучить, зменшуючи тиск...
І мозок викликає ейфорію.
Судомним спазмозмом глушить навіть писк
Не даючи провести адекватну терапію.

Хтось називав хворобою любов,
Аж ні, це агональний стан або синдром
Хоч щоб у вени ті ти не вколов,
Любов їх знищила, ти впав і більше не пішов...


Рецензии