Любовен емигрант

Тъй се случи, че се влюбих
в булка, не от моя край,
чак главата си загубих,
синор любовта не знай.

Род голям, богата къща,
вили, фирми, черен джип...
Ако литне, се не връща
птиченцето ни за миг!

Бързо- бързо се реших:
заминавам зет заврян.
А на всички казал бих,
че съм любовен емигрант.


Рецензии