***

Побачити хоча б на мить
Твою небесную блакить
Хоча б на мить відчути море,
Що в душі твоій.
Для того щоб забути горе,
Хоча б на мить відчути море,
Яке миттево горе забера,
Як хвиля мис берега,
Як хочиться в ті очі подивитись
І потонути мов у морі корабель...
Дозволь відчути серця люблячого стук,
Присмного для вуха звук,
Як краплина восени дощу...
Блиск очей у яких осилилася любов ,
У яких знайшла притулок,
Каторжній своій душі.
Відчути тотик твоіх рук,
Як дотик янгольского крила...
16062014


Рецензии
В благословенной вышине
Девица грёзами летает,
она не плачет обо мне,
Она об ангеле скучает.

Замечательная Поздняя птица! Не очень понимаю язык, но написано красиво, благозвучно! Понравилось!
Прошу, не удаляйте моих отзывов, и стихотворение жалко

Андрей Бартенев   13.03.2015 19:13     Заявить о нарушении