Верю-не- верю

 Стихотворение написано на русском и украинском языках вперемешку.               

            На охоту йдуть мисливці –
            Ні набої, ні рушницю
            Не беруть. Бо так навчив
            Сеня бравих вояків.
            Якщо десь ведмідь упав –
            Значить сам в себе стріляв.
            Як здобутий інший звір –
            Також сам себе убив.
            Ну, а качка підгоріла,
            Бо сама себе спалила.
            А ще заєць з’їв слона!
            Це від Юлі новина!
 
                - Десь я бачив мокру воду!
                - Москалям не вірю зроду.
                - Знаешь, что огонь горячий?
                - Врёт москаль! Укроп же скачет!

             Прилетів кулак до лоба?
             Дуже добре! – Кличко Вова.
             Зелена вода стікає?
             Так корисно! – це Віталя.

                Народила мене мама?
                Я не вірю! Так, Обама?
               
             Ти ж казав, і Порося -
             Два у мене татуся!
             В вишині летять собаки -
             Каже нам правдива Псакі.
             На обличчя каже – срака.
             Та ми віримо Бараку.
             

                Если белый снег идёт,
                Он не белый – Путин врёт.
                Есть ли вымя у коров?
                - Не обманет нас  Лавров.
               
             Вдома рибка нам співає –
             Це напевне! Нуланд знає!
             Влітку ждемо ми морозів,
             Бо про це сказав Баррозу.
             Проти Путіна Майдан -
             Он же, сволочь, и создал!

                І ялинка не зелена,
                Якщо стверджував це Ленін
                Чи буває чорним ворон?
                Ні, він білий! Чи червоний?

             Байден чисту мовить істину –
             Негри білі та пушисті!
             А також їдять морковку
             Тигри. леви; ну і вовки.
             Гривня падає все більше –
             Москалям від цього гірше!

                - Сонечко встає на сході?
                - Ні, москаль там тільки ходить!
                - Десь на заході сідає?
                - Всю добу воно там сяє!

             Но забыли мы, конечно,
             Про красуню Кетрін Ештон.
             Як примружувати очі –
             Чарівниця! Кожний схоче!
             И конечно же, не спорим:
             Белорусы живут в море!


Рецензии