***

Пробач, що на небі зорі,
Пробач, що такі сумні…
Хотіла б я щось змінити,
Та це не під силу мені.
Пробач, що я можу без тебе,
Пробач, що без тебе живу,
Що серце твоє не тривожу,
Та досі тебе я люблю.
Пробач, що прийшла так пізно,
Пробач, що пішла зрання,
Пробач, що ти знову самотній,
Пробач, що я знову одна…


Рецензии