***

Душа на скрипці грає музику сумну,
Бо снігом запорошило мій світ,
Уявний світ, в якому я живу
І сніг у ньому котрий день лежить.
То не зима прийшла, то лиш сніги,
Сніги печалі душу замели,
Покриті кригою наші серця –
Бо зберегти кохання не змогли...


Рецензии