Покаяние

Не секва болката. Не секва...

Сърдечните недра дълбае.

 

Самоукорявам се. Самоупреквам.

През сълзи моля се и кая се.

 

Когато свят човек разочароваш,

как болката не стихва!

 

Господи Иисусе Христе,

помилуй мя грешную.


Рецензии